Шукаємо нитки для плетіння кікімор
23.05.2022
Як розмовляти з немовленнєвою дитиною?
26.05.2022

У Центрі цілодобово діє пункт психологічної підтримки “Кризова порадня”

Дорогі тернополяни, жителі області, містечок, сіл та люди у статусі внутрішньо переміщених осіб, звертаємо вашу увагу, що на базі нашого Центру для вас ЦІЛОДОБОВО діє пункт психологічної підтримки “Кризова порадня” ❗ Також ми консультуємо сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю.
✔ Ви можете отримати індивідуальну консультацію кваліфікованих психолога, психотерапевта, дитячого психіатра, невролога.
🙋‍♀️ Якщо ви відчуваєте постійний стрес, занепокоєння чи хвилювання на фоні останніх подій у країні або у зв’язку з особистими переживаннями – телефонуйте;
🙋‍♀️ Якщо внаслідок різних психотравмуючих подій ви втратили душевну рівновагу, працездатність і не можете інтегруватися в суспільство – телефонуйте;
🙋‍♀️ Якщо ваші діти стали свідками бойових дій чи отримали сильну психоемоційну травму, перезбуджені або закриті у собі – телефонуйте!
☎ 098 277 8151 ☎
*(контактний номер телефону, за яким попередньо просимо записатися на індивідуальну консультацію)
🇺🇦 Наша команда готова безкоштовно консультувати українців та максимально урівноважувати ваш психологічний стан, щоб допомогти звести наслідки стресу до мінімуму. Бережімо себе та одне одного. Слава Україні!