Ми творчі, здібні та енергійні: як проходять заняття у Центрі реабілітації
15.08.2019
Собака – найкращі ліки від усіх недуг: як каністерапія допомагає дітям з інвалідністю?
23.08.2019

“Вони знайшли особливий та індивідуальний підхід до кожного вихованця”, – мати Світали Гаврон

“Я, Гаврон Світлана, мама Світлани, яка вже третій рік поспіль відвідує молодіжну групу в Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю.

Дуже задоволені роботою закладу. Наші, вже дорослі діти, з величезною радістю поспішають на заняття. Всі дуже здружилися.  Щоденно працюють з посібниками, малюють, займаються спортом, музикою.

Дуже сподобалися походи в етногалерею та художній музей. Було пізнавально. Це дуже важливо вийти за межі дому, звичних закладів.

Приємно, що в нашій групі були запроваджені вітання з днем народження. Звичайна листівка та чай із солодощами в колі друзів – це вже свято. Ще були квести, майстер-класи, святкування. Втім, найважливіше – це спілкування, позитивні емоції.

Ми неймовірно вдячні всім працівникам реабілітаційного центру, спеціалістам, які постійно приділяють увагу своїм вихованцям. Щиро дякуємо Оксані Роган та Анні Крочак. Ці чарівні дівчата були з нашою групою весь рік. Вони знайшли особливий та індивідуальний підхід до кожного вихованця.

Зараз канікули, а ми вже сумуємо. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей, веселих заходів. Сподіваємося далі буде ще цікавіше, продуктивніше, ефективніше. Дякуємо усім і кожному за все”

Світлана Гаврон