Успішно завершився четвертий і останній майстер-клас інклюзивного кулінарного проекту “Смакуємо по-особливому”. Позаду – смачно і майстерно приготовлені десерти й заряд позитивних емоцій, попереду – широкі горизонти й відкрите спілкування з новими друзями.
Отож, впродовж місяця вихованці нашого Центру разом зі студентами-медиками навчалися мистецтву кулінарії у професійно обладнаній студії під керівництвом шеф-кондитера Марії Левенець.
В результаті молодь здобула навики з приготування чотирьох видів десертів: капкейків, трайфлу, кейк-попсів і зефіру. Особливе задоволення приніс останній майстер-клас, адже всі звикли до приємної атмосфери на кухні, вивчили основне кухонне приладдя й завели дружню комунікацію з ровесниками. Саме це ми і мали на меті – розвіяти будь-які бар’єри в спілкуванні між студентами і молоддю з інвалідністю, розвинути їхні кулінарні здібності, підвищити соціальну активність та впевненість у собі.
Перконані, що цей проект – це великий поштовх до чогось більш глобального та не менш важливого; впевнені, що завдяки цим чотирьом заняттям кожен відкрив себе у новій справі й самостійно зуміє реалізувати себе в майбутньому! Ми віримо у кожного з вас!
Дякуємо Марії Левенець та “Тортріно” за парнерство та плідну співпрацю, студентам Тернопільського національного медичного університету ім.І.Я.Горбачевського – за допомогу та позитив!