На нашій кухні розгорнулось справжнє садівництво

Сьогодні наші вихованці приміряли на себе нову цікаву роль та освоїли навички по вирощуванню органічної мікрозелені.

🏡 Корисний майстер-клас провела Олена, засновниця “Мікро-Зелень”. Вона розповіла й показала кожен процес, поділилась важливими деталями й секретами, за що щиро дякуємо!

🥦 Відтак, наші вихованці засіяли редиску, звичайну гірчицю і японську гірчицю Мізуна. Потім відповідно до технологій вирощування помістили їх на зберігання у темне місце.

🥗 Поміж тим, ми спробували на смак вже пророслу зелень гороху й редиски. А вже приблизно через тиждень дістанемо наші рослинки й залюбки додаватимемо до салатів й канапок!

Кулінарне заняття: канапки, як окремий вид мистецтва
19.11.2020
Навчилися виготовляти їстівні годівнички для птахів
23.11.2020