Провели рообочу зустріч з головою Тернопільської ОДА в стінах Центру
09.08.2021
Харчове отруєння: основні застереження та допомога
11.08.2021

“Кулінарна подорож Україною”. Готуємо кримськотатарський ялтик

Сьогодні ми відвідаємо кримськотатарську кухню і приготуємо традиційну страву – ароматний і соковитий янтик.
🥟 Насправді це той самий чебурек,🤷‍♂️ проте смажиться він не в гарячій олії, а на сковорідці без жиру👍.
🍜 Варіацій приготування і начинок янтика чимало, однак ми приготуємо найпростішу та найсмачнішу😋.
Ірина Солан-Осьмак знає таємниці кримськотатарської кухні і залюбки з нами поділиться!👩‍🍳
😎Приємного перегляду і смачного!🤗