“Каністерапія вихідного дня”: собаки вже стали справжніми друзями для наших дітей та молоді
12.04.2021
Відтепер на шиї носитимемо частинку природи: майстер-клас з виготовлення чарівних підвісок
15.04.2021

Готуємо запашне американське печиво у мікрохвильовці

🍪 Заняття з кулінарії у нашій групі молоді не проходять безслідно. До скарбнички освоєних кулінарних рецептів додався ще один – запашне американське печиво, що готується доволі швидко і за допомогою мікрохвильовки.

 
🍩 Техніка й процеси приготування не так складні, як корисні в кухонній справі. Адже подрібнення шоколаду, взаємодія з ножем, замішування тіста та формування рівномірно круглого печива – робота, яка вимагає уважності й розвиває фізичні можливості.
 
Виявляється, що пекти печиво може бути швидко і просто! А чи смачно – спробуйте самі. Занотовуйте рецепт 😋
 
🔸 вершкове масло – 20 г
🔸 цукор – 2-4 ст.л
🔸 молоко – 1 ст.л
🔸 борошно – 50 г
🔸 розпушувач – 1 дрібка
🔸 сіль – 1 дрібка
🔸 шоколад – 1 плитка
 
Замішуємо тісто з усіх інгредієнтів + додаємо подрібнений на кубики шоколад; формуємо немаленькі і пласкі печива й відправляємо у мікрохвильовку від 2 до 5 хв (час залежить від потужності). Про те, що печиво готове, свідчитиме неймовірно шоколадний запах! Даємо йому вистигнути й набути твердішої форми. За той час можна приготувати собі запашний чай і смакувати!
 
📝 Рецепт – від нашої учительки трудового мистецтва й власниці каністерапевта Денні Ірини Солан-Осьмак