🍪 Заняття з кулінарії у нашій групі молоді не проходять безслідно. До скарбнички освоєних кулінарних рецептів додався ще один – запашне американське печиво, що готується доволі швидко і за допомогою мікрохвильовки.
🍩 Техніка й процеси приготування не так складні, як корисні в кухонній справі. Адже подрібнення шоколаду, взаємодія з ножем, замішування тіста та формування рівномірно круглого печива – робота, яка вимагає уважності й розвиває фізичні можливості.
Виявляється, що пекти печиво може бути швидко і просто! А чи смачно – спробуйте самі. Занотовуйте рецепт 😋
Замішуємо тісто з усіх інгредієнтів + додаємо подрібнений на кубики шоколад; формуємо немаленькі і пласкі печива й відправляємо у мікрохвильовку від 2 до 5 хв (час залежить від потужності). Про те, що печиво готове, свідчитиме неймовірно шоколадний запах! Даємо йому вистигнути й набути твердішої форми. За той час можна приготувати собі запашний чай і смакувати!
📝 Рецепт – від нашої учительки трудового мистецтва й власниці каністерапевта Денні Ірини Солан-Осьмак