Кулінарне заняття: канапки, як окремий вид мистецтва
19.11.2020
Навчилися виготовляти їстівні годівнички для птахів
23.11.2020

На нашій кухні розгорнулось справжнє садівництво

Сьогодні наші вихованці приміряли на себе нову цікаву роль та освоїли навички по вирощуванню органічної мікрозелені.

🏡 Корисний майстер-клас провела Олена, засновниця “Мікро-Зелень”. Вона розповіла й показала кожен процес, поділилась важливими деталями й секретами, за що щиро дякуємо!

🥦 Відтак, наші вихованці засіяли редиску, звичайну гірчицю і японську гірчицю Мізуна. Потім відповідно до технологій вирощування помістили їх на зберігання у темне місце.

🥗 Поміж тим, ми спробували на смак вже пророслу зелень гороху й редиски. А вже приблизно через тиждень дістанемо наші рослинки й залюбки додаватимемо до салатів й канапок!